Josep Maria Martínez és escollit com a Primer Secretari de l’Agrupació Municipal Socialista de Roses

Agrupació Municipal Socialista de Roses
L'alcalde de Roses, Josep Maria Martínez és el nou Primer Secretari de l’Agrupació Municipal Socialista

L’Agrupació Municipal Socialista ha decidit, per unanimitat, escollir com a Primer Secretari a l’actual alcalde de Roses, Josep Maria Martínez, que a més vol que torni a encapçalar la llista del PSC Roses a les eleccions municipals del 2027

L’Agrupació Municipal Socialista de Roses va celebrar, aquest passat dimecres, una Assemblea General amb un únic punt en l’ordre del dia: escollir Primer Secretari. I l’única candidatura presentada, la de Josep Maria Martínez, actual alcalde de Roses, va ser escollida de manera unànime per prendre el relleu a Olga Simarro, actual regidora de Seguretat Ciutadana, que ha estat al capdavant de la secció local dels socialistes rosincs tot just ara fa 10 anys.

I Martínez va presentar l’equip de persones que l’acompanyaran com a màxim responsable del PSC Roses amb la mirada posada a les eleccions del 2027, “un equip paritari, que encapçalat per la presidenta honorífica, Olga Simarro, està composat per 5 dones i 5 homes que porten diferents Secretaries que són les que, des de la vessant més ideològica del partit, ens han de proporcionar i facilitar les eines per fer un programa de Govern” ha explicat el Primer Secretari.

Primer Secretari i candidat a les eleccions del 2027

I com a objectiu que s’ha marcat Josep Maria Martínez al capdavant de l’Agrupació Municipal Socialista “és encarar el futur amb un mirada a mitjà termini com són les eleccions del 2027, i això calia fer-ho des d’una òptica de renovació i regeneració. L’anterior executiva, amb la seva Primera Secretària, ha estat la que ha assolit una alcaldia, i un cop assolida aquesta etapa hem considerat que han ser altres persones les que han de portar l’Agrupació amb una mirada de futur”.

Una mirada de futur enfocada a les eleccions del 2027, per això, “se m’ha donat la possibilitat de tornar a ser l’alcaldable a les eleccions del 2027”, ha anunciat el nou Primer Secretari de l’Agrupació Municipal Socialista de Roses.

D’alcalde independent a alcalde socialista

Josep Maria Martínez va encapçalar la candidatura del PSC Roses a les passades eleccions del 2023, sense ser militant socialista. Això no és cap novetat, centenars d’alcaldes i regidors es presenten als comicis electorals sense necessitat de tenir el carnet de militant, és a dir, es presenten com a independents però sota el paraigües de les segles d’un partit, ja que no és una premissa obligatòria ser militant d’un partit polític per encapçalar o formar part d’una llista electoral.
I ara, Josep Maria Martínez, d’independent passa a ser una alcalde socialista. El motiu, assenyala el Primer Secretari dels socialistes rosincs, “és retornar la confiança que en el seu moment em va fer a mi en proposar-me ser alcaldable al 2023, i respectant-me que ho fes com a independent. De ben nascuts és ser agraït, i aquella confiança que se’m van donar en el seu moment per ser candidat a l’alcaldia, la vull tornar ara fent-me militant de base del PSC”, ha explicat Josep Maria Martínez.

Confiança del PSC Roses en Josep Maria Martínez al 2023 que es referma en l’actualitat

Un aspecte que ha volgut destacar el nou Primer Secretari de la secció local del PSC Roses de l’Assemblea celebrada el passat dimecres, és “la motivació per part de totes les persones assistents que, per unanimitat, em van recolzar en aquesta nova etapa de l’executiva”, i per aquest motiu ha volgut “agrair aquesta confiança i suport que fa que pugui encarar amb molta força el futur de l’Agrupació Municipal Socialista”.

L’actual Executiva de l’Agrupació Municipal Socialista de Roses ha quedat composada per:

  • Presidenta (Honorifica) : Olga Simarro
  • Primer Secretari: Josep Maria Martínez
  • Secretari d’Organització́: Miguel Muñoz
  • Secretaria de Tresoreria: Ester Navas
  • Secretaria de Comunicació: Paula Vilarrassa
  • Secretaria d’Igualtat i Acció Social: Belén Miralles
  • Secretaria Coordinació Vocals: Donaciano Olivas
  • Secretaria Comerç i Turisme: Griselda Benítez
  • Secretaria Ensenyament i Transició Ecològica: Venancio Cerdeira
  • Secretaria Cultura i Tradicions: Manel Pedreira