El 12 de setembre s’obren les inscripcions per als cursos d’idiomes de Roses

Inscripcions als cursos d’idiomes que se sumen a les dels cursos formatius en eines digitals i en sostenibilitat que ofereix l’Area de Promoció Econòmica, a més dels cursos de Català que s’imparteixen l’Oficina de Català de Roses

El pròxim 12 de setembre i fins al 27 de setembre, s’obre el termini d’inscripcions per apuntar-se a les formacions d’idiomes de nivell inicial organitzades per l’àrea de Promoció Econòmica de Roses així com als cursos de Català que ofereix l’Oficina de Català de Roses.

Per aquesta tardor, s’ofereixen els següents cursos d’idiomes:

  • Francès inicial 1 i 2 (40 hores)
  • Anglès inicial 1 (40 hores)
  • Alemany inicial 1 (40 hores)

Podeu trobar més informació i preus inscripció en el llibret adjunt. Les inscripcions es realitzaran al SAC de l’Ajuntament. De dilluns a divendres, de 8 a 14 hores, o via web a: inscripcions.roses.cat.

L’Àrea de Promoció Econòmica recorda que també estan obertes les inscripcions dels cursos formatius en eines digitals i en sostenibilitat, 100% subvencionats:

  1. Sigues original: com aplicar tècniques de creativitat a la teva empresa
  2. Com treure el màxim rendiment a Instagram o similar
  3. Amplia el teu negoci: creació de productes i experiències turístiques digitals i sostenibles
  4. Big data, blockchain… Solucions tecnològiques als reptes del turisme
  5. Fes més rendible la teva empresa: oportunitats de l’economia circular

Aquests tallers formen part del Pla de capacitació per la transició digital i el turisme sostenible del projecte Regeneration Tourism Roses-Transformació turística de Roses que està cofinançat a través dels Fons Next Generation EU, en concret dins del programa de Plans de Sostenibilitat Turística en Destinacions (PSTD), subvencions destinades a la transformació digital i modernització de les administracions de les entitats locals, convocatòria extraordinària 2021, promoguda pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

D’altra banda, recordar que l’Oficina de Català de Roses ofereix cursos pels quals les inscripcions també s’obriren aquest proper 12 de setembre.