Participa en la representació de ‘La cérvola blanca’!

L’Aüc Teatre obre la representació de ‘La cérvola blanca’ a la participació de persones de totes les edats

L’Aüc Teatre ofereix la possibilitat de participar amb la companyia en la representació de l’obra La cérvola blanca que tindrà lloc el proper diumenge 20 d’octubre al Teatre Municipal de Roses. Per fer-ho, cal inscriure’s al taller de teatre i dansa que tindrà lloc el dia anterior, dissabte, al mateix Teatre Municipal. L’activitat és gratuïta i per a totes les edats.

El taller previ a l’actuació es realitzarà al llarg de dissabte 19 d’octubre, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. Al llarg de la jornada es farà teatre i dansa i es prepararà la funció de l’endemà. L’activitat és intergeneracional i està oberta a totes les edats, tot i que en el cas de menors de 12 anys, hauran d’inscriure’s acompanyats d’una persona adulta. 

Amb aquesta activitat la companyia L’Aüc Teatre ofereix l’experiència de viure, juntament amb els actors i actrius de l’obra, la preparació d’una representació per, finalment, pujar a l’escenari amb ells el dia de la funció. No cal experiència prèvia.  

Les persones interessades s’han d’inscriure prèviament escrivint a  aucteatre@gmail.com o a través del telèfon 608 562 051.  

L’obra 

La cérvola blanca és una peça teatral, alhora urbana i salvatge, alhora solitària i tribal, amb un argument que es pot expressar sobretot a través del llenguatge corporal, de les imatges i la música, utilitzant les paraules senzillament per donar valor als silencis. L’obra explora el secret que més protegim, allò que ens amaguem a nosaltres mateixos.  

Una unió eclèctica de teatre, dansa i música per acompanyar el públic en un viatge oníric, un espectacle que aplea diferents artistes de les comarques gironines.