El Club Atletisme Roses deixa petjada a la Marató de Munich

Club Atletisme Roses
A l'esquerra, Maria Sastre, al centre Pere Sastre i a la dreta, l'Ariadna Bernal

El president el club, Pere Sastre i l’atleta Ariadna Bernal van disputar, el passat diumenge, aquesta marató a Alemanya, mentre que Maria Sastre va còrrer la mitja marató

Tres socis del Club Atletisme Roses es van desplaçar aquest cap de setmana per participar a la Marató de Munich. El president de l’entitat, Pere Sastre i l’atleta Ariadna Bernal per córrer els 42 quilòmetres i Maria Sastre, filla d’en Pere, per disputar la mitja marató.

Aquesta marató, després de les 6 Majors, que se celebren a Berlin, Nova York, Boston, Chicago, Londres i Tokio, és de les més importants a nivell mundial.

“Tenia previst córrer la marató de Munich o la de Frankfurt, i em vaig decidir per la primera perquè en fer-se 15 abans i estar més al sud, per qüestions de climatologia, vaig pensar que m’aniria més bé”, ha explicat Pere Sastre.

I de fet, li va anar bé, ja que va quedar subcampió de la seva categoria, Màster 60, en fer un temps de 2 hores 57 minuts i 21 segons. Una marca que va deixar content a en Pere, “sí, perquè el meu objectiu actualment, ja que els anys pesen, és baixar de les 3 hores i de moment el vaig aconseguint, però si no puc baixar d’aquest temps, llavor es tracta d’acabar-la”, ha manifestat el president del Club Atletisme Roses, que ja en té moment la pròxima marató que disputarà “i que segurament serà la de Barcelona, ja que també es disputarà el campionat de Catalunya de veterans”.

I si en Pere va quedar satisfet per haver fer un temps inferior a les 3 hores, la que ha quedat contenta en finalitzar aquesta marató de Munich, ha estat l’Ariadna Bernal, la qual corre maratons i mitges maratons des de fa 2 anys i mig, perquè “he aconseguit rebaixar la meva anterior marca enm 7 minuts”, ha afirmat l’Ariadna, que va fer un temps de 3 hores, 31 minuts i 14 segons.
Ariadna va anar a Alemanya per compaginar les seves dues aficions, la de córrer i la de viatjar, per això encara no sap si la pròxima “serà la de Barcelona o la de Roma”, ha assenyalat.

Maria Satre finalitza la seva primera mitja marató

La tercera dels tres atletes de Roses que es van desplaçar fins a Munich va ser la Maria Sastre amb l’objectiu de disputar i acabar la seva primera mitja marató, ja que la distància més llarga que havia disputat havien estat curses de 10.000 metres, tot i que entrenant havia fet 18 quilòmetres. I per disputar-la “he estat entrenant durant tres mesos a les 6 del matí, ja que per feina no ho podia fer en un altre moment”.

Maria Sastre va invertir un temps de 2 hores, 2 minuts i 23 segons. Una marca que la va deixarn “molt contenta, primer per haver-la poder acabar i segon, a part del temps, perquè m’ho vaig passar molt bé”, ha confessat la Maria.

Sens dubte, el Club Atletisme Roses va deixar petjada la Marató de Munich.