Es desvetllen els Reis del Carnaval de Roses 2019

El diari digital de la Vila de Roses
Carnaval de Roses 2018
Tots els Reis del Carnaval de Roses, els que s'en van i els que venen, amb les autoritats

La colla Sant Tornem_hi i la colla Venim de l’Hort regnaran durant el Carnaval de Roses 2019

Carnaval de Roses 2018
Tots els Reis del Carnaval de Roses, els que s’en van i els que venen, amb les autoritats

Tot seguit del lliurament del premis del concurs a la millor carrossa, coreografia i disfressa, es va portar a terme a l’envelat de la plaça Frederic Rahola la coronació del Reis del Carnaval de Roses 2019.

Un acte que va ser presentat pe la Lídia Sagué, la qual va fer pujar a l’escenari a tots els Reis que han regnat durant l’edició d’enguany de la festa de disfresses per rebre una placa i una màscara com a record del seu regnat i per tal que donessin el relleu als nous monarques.

Així, Josep Gualde (rei per segon any consecutiu) i Dolors Lleó, de la Casa del Mar; i Laureano García i Paquita Baeza van donar el relleu a Pedro Guerra i Anna Expòsito, que seran els reis de Carnaval 2019 representant als dos Casals de la Gent Gran de Roses.

Els Reis del Carnaval, Josep i Anna Avellaneda, de la colla P.B.A. van deixar ahir de regnar passant la corona a Miguel Muñoz i Laura Càmara, de la colla Sant Tornem-hi, que no podran lluir, però, fins l’any vinent.

I els monarques petits, Ian del Pino i Irene González, de la colla La Penya de l’Espardenya van fer el mateix amb Iu Martín i Joana Costa, de la colla Venim de l’Hort.

Els reis sortints va rebre una màscara de record del seu regnat, que va ser lliurada per l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan i el regidors Francesc Giner i Èric Ibáñez, els quals també van lliurar una placa als reis entrants.