Sortegen deu invitacions per a la preestrena de la pel·lícula ‘Esperando a Dalí’

Protagonitzada per José García, Ivan Massagué, Clara Ponsot, Nicolas Cazalè, Pol López i Paco Tous, Esperando a Dalí és una faula deliciosa sobre l’art de la vida, l’amor i el menjar

Els Amics dels Museus Dalí sortegen entre els seus seguidors d’Instagram cinc entrades dobles per assistir a la preestrena de la pel·lícula Esperando a Dalí del director de Roses, David Pujol.
L’acte serà als Cinemes Verdi de Barcelona, el dia 12 de juliol.

Per participar-hi, heu d’entrar al perfil d’Instagram @amicsdelsmuseusdali i seguir les passes que allà s’indiquen. La promoció estarà activa fins a la mitjanit de demà, 4 de juliol.

Esperando a Dalí arriba als cinemes de la mà d’Alfa Pictures. David Pujol escriu i dirigeix aquesta comèdia que va tenir la seva estrena al Festival de Màlaga a la Secció Oficial Premiere. Protagonitzada per José García, Ivan Massagué, Clara Ponsot, Nicolas Cazalè, Pol López i Paco Tous, aquesta és una faula deliciosa sobre l’art de la vida, l’amor i el menjar. Narra les desventures de dos germans cuiners professionals i un excèntric propietari d’un quiosquet de platja a Cadaqués, en un ambient caòtic a mig camí entre la comèdia, el romanticisme i el drama.

El llargmetratge està produït per Fishcorb Films i Arlong Productions, amb la participació de TV3, Chupa Chups i Constant Productions, i distribuïda a Espanya per Alfa Pictures (La Odisea de los Giles, El Rey Tuerto, Bajo la piel de Lobo), la pel·lícula està rodada en castellà, francès i català i transcorre per diverses localitzacions de la Costa Brava i Barcelona.

Els germans Fernando i Alberto, cuiners del millor restaurant francès de Barcelona, fugen a Cadaqués a causa de les implicacions polítiques d’un. Un cop allà, quedaran atrapats per “l’ambient màgic” del lloc, impregnat per la presència de l’artista universal Salvador Dalí. Jules, l’excèntric propietari del restaurant El Surreal, els contracta com a fregaplats i els farà compartir la seva obsessió per Dalí. Mentre esperen ansiosos l’arribada de l’artista, Fernando s’enamora de Lola, la filla de Jules, que l’influirà per començar una veritable revolució al món de la cuina.