Bon paper dels pescadors de La Perola de Roses al torneig Interclubs de la Catalunya Nord

Club de Pesca Esportiva Roses La Perola
Els pescadors del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola i del Club Saint Cyprien que van participar al torneig Interclubs

Torneig Interclubs que 10 socis del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola van disputar contra els pescadors locals del Club Saint Cyprien

Aquest passat diumenge, 8 d’octubre, es va celebrar a les aigües franceses de Saint Cyprien un torneig social interclubs organitzat pel club de pesca d’aquesta localitat de la Catalunya Nord.

Un total de 22 pescadors, 12 de francesos i 10 de catalans, socis del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola, es van donar cita per participar en aquest torneig.

El certament es va disputar des de les 9 fins a les 13 hores, en un dia assolellat molt adient per a la pràctica de la pesca, i en el que els pescadors del club de Roses van fer un bon paper, ja que el soci de La Perola, Carlos Castro va fer segon amb més d’una dotzena de captures. Hector Escalante va fer una cinquena posició, amb 7 captures, i Sergi Giménez es va classificar sisè 6 peixos capturats.

Un bon paper dels pescador del club rosinc que no va impedir queel Saint Cyprien s’emportés la victòria del torneig per dos punts de diferència (26 a 28) sobre el club de La Perola de Roses.

Cal destacar que entre els membres del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola i del Club Saint Cyprien mantenen des de fa anys una molt bona relació, i fruit d’aquesta les dues entitats organitzen a banda i banda de la frontera tornejos per mantenir i enfortir els seus vincles d’amistat.