El Tela Marinera Team de Roses puja al podi de la general i de la seva categoria al Raid de la Selva

Tela Marinera Team
Eric Michelet i Rafa Ortiz amb els trofeus de la tercera posició del podi de la general i de la categoria 4x2 a sobre el capó de la Renault Express

Amb aquest nou podi, Rafa Ortiz i Eric Michelet es situen en tercera posició de la general provisional de l’Off Road Clàssic de Ral·lis de Regularitat

Aquest passat diumenge es va disputar el V Classic Raid La Selva, a Arbúcies, la tercera prova de l’Off Road Clàssic de Ral·lis de Regularitat, i en el que va participar l’equip Tela Marina Team de Roses, composat per Rafa Ortiz com a pilot i Eric Michelet com a copilot, amb la seva furgoneta Renault Express.
I l’equip de ral·lis rosinc va començar com un tir en guanyar el primer tram. Al segon van fer sisens, però van tornar a guanyar el tercer. Al quart van fer setens i al cinquè, “a un quilòmetre i mig d’arribar a meta vam doblegar un llanta havent-hi de fer el que ens quedava per creuar la línia d’arribada amb un roda punxada”, ha afirmat Rafa Ortiz.
Tot i que després es va anul·lar aquest tram “perquè quan havíem passat 15 cotxes un pagès va posar el tractor enmig de la carretera perquè no passés ningú més, l’organització va decidir invalidar el tram”, ha explicat el pilot del Tela Marina Team.

I en el sisè tram, amb un llanta malmesa, els rosincs es van haver de conformar fer onzens en el sisè i darrer tram del V Classic Raid La Selva, però en haver guanyat dos trams els va permetre pujar al podi com a tercers classificats tant a la seva categoria, la 4×2, com a la general.
Un podi que els hi va saber a glòria a Rafa Ortiz i l’Eric Michelet, ja que pugen, també, fins a la tercera posició de la general provisional de l’Off Road Clàssic de Ral·lis de Regularitat.

La quarta prova d’aquest campionat ja no se celebrarà un cop passada la temporada alta d’estiu, quan es disputarà, el 14 de setembre, el V Classic Pla de l’Estany, al terme municipal de Banyoles.