En marxa la quarta edició curs de bons coneixedors del Parc Natural dels Aiguamolls

La Fundació Alive coordina la realització de la quarta edició d’aquesta formació sobre els Aiguamolls de l’Empordà amb places per a vint-i-cinc persones

El curs de bon/a coneixedor/a del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, impulsat pel mateix Parc Natural, va dirigit a professionals informadors, personal d’atenció al públic, professionals i empreses que treballin en l’àmbit del Parc, i té com a objectiu millorar el coneixement de l’entorn natural per tal que organitzacions públiques i privades puguin oferir uns millors serveis.

La formació, liderada pel biòleg Boris Weitzmann de la Fundació Alive, consta de vint dies, amb un total de vuitanta-cinc hores. Durant les tardes del mes de setembre i els primers dies d’octubre, els participants realitzaran l’aprenentatge a través de sessions participatives, amb professors especialistes en cadascuna de les temàtiques, personal propi del Parc Natural i de l’administració, analitzant la informació publicada pel Parc Natural i amb sortides de camp dins l’espai natural.

En aquesta quarta edició s’ofereixen vint-i-cinc places, prioritzant els participants amb vinculació vigent amb el parc i per ordre cronològic d’inscripció. Així, els que superin el curs, obtindran el certificat d’aprofitament i l’acreditació corresponent.

L’experiència dota d’un coneixement més profund del Parc Natural i capacita als i les alumnes per transmetre millor els valors naturals i culturals del Parc als visitants que rebin en el futur.

D’aquesta manera, podran gaudir de l’entorn de manera més conscient i respectuosa.