Adrian Cunningham, un dels mes reconeguts instrumentistes del jazz actual, actua a Roses aquest diumenge

Mas de Roses
Adrian Cunningham en plena actuació

El Mas de Roses serà escenari aquest proper diumenge de l’actuació del músic australià i resident a Nova York, Adrian Cunningham                                                       

Adrian Cunningham, gràcies a la seva tècnica depurada en el saxofon, el clarinet i la flauta, a més de cantant i compositor, és una de les referències mundials dins del Swing i de la música tradicional de Nova Orleans, el jazz.

I aquest diumenge, 28 de juliol, de manera exclusiva i excepcional, aquest músic actuarà al Mas de Roses, el restaurant ubicat a la carretera de Palau-saverdera. Una actuació en la Cunningham s’acompanyarà dels tres músics amb els que conforma el seu quartet: Dani Alonso en el trombó, Gerard Nieto en el piano i Queralt Camps en el contrabaix, per oferir un concert-sopar especial de jazz la terrassa del Mas de Roses.

Adrian Cunningham, un artista multi-instrumentista nascut a Austràlia i radicat a Nova York, ha guanyat múltiples premis i ha rebut aclamació internacional pel seu mestratge amb el saxofon, clarinet i flauta, deixant una petjada significativa en la comunitat internacional del jazz, sent reconegut com un dels millors i més sol·licitats multi-instrumentistes de Nova York.
El Wall Street Journal ho ha anomenat “L’Estrella del Saxofon del Sud”, mentre que The Independent, de Londres, va comentar que els seus solos de saxofon són tan captivadors que provoquen “sorolls de gemecs en les primeres files”.

Si ets amant del jazz i vols viure una vetllada màgica a la terrassa de Mas de Roses, on la millor música de jazz i la gastronomia s’uneixen per a crear una experiència especial en un entorn a l’aire lliure únic, no pots perdre’t aquesta actuació d’Adrian Cunningham.