Mesures per a la reducció del contagi pel coronavirus SARS-COV-2
La Secretaria d’Estat de Turisme, en coordinació amb el Ministeri de Sanitat, ha elaborat les guies d’especificacions per a la reducció del contagi per coronavirus SARS-COV-2, amb mesures de servei, neteja i desinfecció, manteniment i gestió del risc per als diferents subsectors del sector turístic (albergs, allotjaments rurals, càmpings, guies turístics, hotels, museus, restaurants, agències de viatges, oficines d’informació turística, turisme actiu i eco turisme…).
En la seva elaboració han participat les Comunitats Autònomes, Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), els agents socials, les associacions de cada subsector, experts participants en els grups de treball i l’Associació Espanyola de Serveis de Prevenció Laboral (AESPLA), coordinats per l’Institut de Qualitat Turística, entitat a la qual la Secretaria d’Estat de Turisme ha encomanat aquesta labor.
Guies:
- Albergues [PDF] [647,17 KB]
- Alojamientos rurales [PDF] [1,27 MB]
- Campings [PDF] [770,25 KB]
- Campos de golf [PDF] [620,12 KB]
- Guías de turÍsmo [PDF] [602,74 KB]
- Hoteles [PDF] [1,23 MB]
- Museos [PDF] [1,22 MB]
- Restaurantes [PDF] [672,97 KB]
- Agencias de viajes [PDF] [698,68 KB]
- Balnearios [PDF] [631,52 KB]
- Oficinas de información turística [PDF] [590,85 KB]
- Turismo activo y ecoturismo [PDF] [700,75 KB]