La 3ª Jornada Gastronòmica Norat Gotanegra reunirà a Roses un centenar de cuiners i hotelers gironins

Com a novetat s’ha habilitat un espai de fira on els productors gastronòmics poden presentar els seus productes

3ª Jornada Gastronòmica Norat GotanegraL’Hotel Terraza de Roses acollirà el proper dilluns 15 d’abril la 3a edició de la Jornada Gastronòmica Norat Gotanegra, que està dedicada a la Mediterrània i que comptarà amb la participació dels xefs: Quique Dacosta (Quique Dacosta Restaurant, Dènia, 3 estrelles Michelin),Carles Abellán (Comerç24, Barcelona, 2 estrelles Michelin), Xavier Sagristà (Mas Pau, Avinyonet de Puigventós, 1 estrella Michelin) i que compta amb la col·laboració de la Fundació Alícia.

 Aquesta 3a edició de la jornada gastronòmica està destinada exclusivament al públic professional del sector de la gastronomia i la restauració. Comptarà amb una àmplia representació del sector, amb més d’un centenar de cuiners i hotelers gironins ja confirmats.

Com a novetat s’ha habilitat un espai de fira on els productors gastronòmics podran presentar els seus productes al seu públic potencial. Hi haurà des de productors de vi i oli, pa, cafè, anxoves, i fins i tot salsa de soja coreana.

L’assistència a la jornada és gratuïta.

Acte: Jornada Gastronòmica Norat Gotanegra.

Lloc: Hotel Spa Terraza

Adreça: Av. De Rhode, 32 – 17480 Roses (Costa Brava)

Horari: Des de les 9.30 a les 16 hores