El Mas de Roses, una masia amb més de 250 anys d’història, celebrarà per primer cop la Diada Nacional de Catalunya amb una jornada on la cultura, la història i la gastronomia catalana prendran, com no pot ser d’una altra manera, tot el protagonisme de la celebració
El proper 11 de setembre, Mas de Roses es convertirà en l’epicentre de la celebració de la Diada de Catalunya, amb un esdeveniment que fusionarà la cultura, història i gastronomia catalana en un entorn històric i únic, com és una masia amb més de 250 anys d’història, que acollirà els assistents per viure una jornada inoblidable dedicada a les arrels i tradicions de la nostra terra.
La jornada s’iniciarà a les 12 hores amb la hissada solemne de la senyera, un moment ple de simbolisme que serà el punt de partida d’un dia molt especial al Mas de Roses, en ser la primera que organitza un esdeveniment festiu, cultural i gastronòmic per celebrar la Diada Nacional de Catalunya.
Després de la hissada de la bandera catalana, els assistents podran gaudir d’una acurada ambientació musical en col·laboració amb Pedret Folk, qui aportarà el seu talent interpretant melodies tradicionals amb instruments autòctons.
A les 13:30 hores, el reconegut solista Josep Lluís Cardona, conegut artísticament com Cardona de Amores oferirà un repertori d’havaneres i música popular catalana, que acompanyarà un Menú Especial Diada dissenyat i elaborat per la xef Pietat Valenzuela.
Un àpat composat per plats emblemàtics a escollir, que promet delectar els comensals amb els sabors més autèntics de la gastronomia catalana.
Després del dinar, l’historiador rosinc Joan Plana oferirà una xerrada que abordarà la rellevància històrica de la Diada i el seu significat per a Catalunya, proporcionant una visió enriquidora i profunda per a tots els presents.
Tot seguit, el grup Brunzit dirigirà un taller de dansa folk, permetent als participants submergir-se en les danses tradicionals catalanes en un ambient participatiu i festiu.
I la jornada de celebració de la Diada Nacional de Catalunya al Mas de Roses culminarà amb un sopar a la carta i un concert en directe de Brunzit a partir de les 20 hores, completant així una experiència immersiva en la cultura catalana.
Menú Especial Diada (de 13:00 h a 15:30 h)
Entrants a escollir
Coca d’escalivada al foc de llenya
Bunyols de bacallà
Xató Mas de Roses
Coliflor amb beixamel gratinada
Plat Principal a escollir
Cap i pota de la Pietat Valenzuela
Cargols rostits
Bacallà confitat amb verduretes al dente
Guatlla en escabetx
Postres a escollir
Crema catalana especial Diada
Mel i mató
Gelat
Begudes (2 consumicions per persona
Vins del Celler Mas Llunes (blanc, negre, rosat)
Sangria, refrescos, cervesa, aigua
Preu
48€ per persona. (Requereix reserva prèvia, limitat a 60 comensals).
Reserves i Contacte per a Premsa:
- Correu electrònic: benvinguts@masderoses.com
- Telèfon: 634 449 966
Mas de Roses convida a tothom a sumar-se a aquesta celebració especial, que promet ser una immersió completa en la cultura catalana, des de les seves melodies més estimades fins als seus sabors més autèntics.