Els membres de la colla Fins Aquí Hem Arribat implicats en mantenir les tradicions en quant a les disfresses del Carnaval de Roses ‘sorprendran’ amb la seva disfressa de… Pirata!!
L’any passat van anar de Lotso, l’os dolent de la pel·lícula Toy Story. I enguany la colla Fins Aquí Hem Arribat no deixaran aquest paper de dolents, ja que es veu que els hi ‘mola’ això d’anar fer mal a la gent. Potser tots els problemes de mala imatge que té el Carnaval de Roses ve d’aquesta colla. Per què, no poden anar disfressats d’algun personatge bo, tendre, afectuós i amable? No, ells no, ells aniran aquest any “de pirates, de corsaris perquè és una de les típiques disfresses de carnaval, com també ho és la bruixa o el pallasso, per exemple. Vestits que veus sempre en un carnaval i que nosaltres mai ens havíem disfressat, i per enguany vam dir els de la colla que fariem una disfressa típica, i anem de corsaris”, va dir el cap de la colla Fins Aquí Hem Arribat, Aleix Dalmau.
Vale, llavors no té res a veure aquesta història de dolents ni de fer mal a la gent… És que la gent parla molt… Clar, la gent s’avorreix, i què fa? Criticar…
Bé, deixem al criticons, que us volem fer una pregunta fàcil. Si van de pirates, a veure si endevineu com anirà engalanada la carrossa? Un apartament a Benidorm a qui ho encerti…
“De vaixell, de vaixell pirata!!”
Ooooh… Ho sentim, però és incorrecte, perquè la carrossa “serà una illa del tresor que tindrà el seu cofre amb or, el mapa del tresor i algun malefactor que l’ha volgut robar i que serà penjat, entre d’altres cosetes que té una illa del tresor”, va dir el cap de colla
L’Aleix diu que posar Barraca per la Festa Major “ajuda, ajuda molt, el que passa és que és una feinada i a l’estiu tothom va molt liat, de fet nosaltres era el segon any que disposàvem de barraca i ja vam dir que no la tornarem a fer, tot i que reconeixem que econòmicament compensa”. Un generador s’ha comprat la colla Fins Aquí Hem Arribat gràcies als guanys de la Barraca, “i gràcies a això, ara no l’hem de llogar ni demanar a ningú”.
Així doncs, la quota que paga cada membre d’aquesta colla “és de 120 euros pels veterans, i per als nous integrant 130, increment que és un com una petita taxa a una persona que ve a una carrossa que ho té tot fet i comprat”, va assenyalar Dalmau.
I com l’any passat, el nombre d’integrants ha augmentat. Si al 2016 eren una norantena, incrementant el personal en unes deu persones, enguany passen de 100, “sí, som 108, el límit el volem posar en cent, però ens hem passat”. va dir el cap de colla, per remarcar que “el que no ha pujat ha estat la quota, ja que des que van començar com a colla ara fa 6 anys és la mateixa”.
L’Aleix Dalmau va ser el representant de la seva colla al Consell del Carnaval, “i en aquest es vam dir que el Carnaval de Roses ha de tornar a lluir, hem de tornar a fer gaudir a la gent que ens ve a veure, perquè la gent ve pel espectacle que donem, no per si bevem on no, així que és molt correcte que no es pugui beure durant les desfilades, ja que, total, la passada, a molt estirar, pot durar 45 minuts”.
I pel que fa al concurs al cap de colla de la Fins Aquí Hem Arribat considera que “ve lligat amb l’anterior, si volem atraure gent, el concurs ens motiva per fer millors carrosses, disfresses i coreografies”.
Pel que respecte al tema de la nau per guardar i treballar en les carrosses, aquesta colla va ser la promotora d’iniciar una campanya a través de Change.org. Campanya que va deixar de tenir el seu objectiu inicial després de la reunió celebrada entre l’Ajuntament i els representants de les colles de Carnaval, on va quedar clar que tothom remava en la mateixa direcció per trobar una solució, és a dir trobar una nau. “Sí, és una solució a curt termini en la que ens hem d’implicar tots. Ens consta que l’Ajuntament està mirant per trobar una nau i nosaltres, per la nostra part, també hem de mirar a veure on podem anar a ‘petar’ a partir que acabi el Carnaval”, va assenyalar l’Aleix.
El millor i el pitjor del Carnaval de Roses
Per al cap de colla de la Fins Aquí Hem Arribat el millor del Carnaval de Roses “és trobar-me gent, amics de tota la vida, que només veig pel carnaval, ja que durant el dia a dia de l’any no els veig mai”. I el pijtor “és el nivell d’alcoholisme que es pot arribar en alguns moments puntuals”.
Un nivell d’alcoholisme que aquesta colla està disposada a baixar amb la seva implicació, primer, amb no beure durant les passades i, segon, bevent només llet durant i després de les desfilades…