La colla Fina Aquí Hem Arribat demostra tenir un esperit jove, molt, i es disfressaran d’un personatge de Looney Toons, Marvin el Marcià
El nen que tot adult porta a dins es diu que mai s’ha d’abandonar. I si hi algú que compleix amb aquesta premissa són els components de la colla Fins Aquí Hem Arribat de Roses Al Carnaval de l’any passat van passejar per la rua de disfresses emplenant tota l’Avinguda de Rhode de galetes, ja que anaven disfressats del Monstre de les Galetes. I ja sabem que aquest monstre tirava més dolços que menjava. I enguany han decidit anar de “Marvin el Marcià, personatge de Looney Toons, ens el vam proposar i ens va semblar una disfressa divertida”, ha explicat un dels cap de colla, Albert Font. El mateix Albert ha afirmat que la barraca de la que van disposar durant la festa major d’estiu, “ens ha ajudat a sufragar les despeses del Carnaval, i més aquest any en el que l’estatus econòmic de la nau de les carrosses ha canviat”. I per a que no es noti tant aquest canvi en l’economia el fet de poder guardar la carrossa a l’esmentada nau, aquesta colla va sol·licitar la subvenció de 250 euros que atorga l’Ajuntament.
La quota que paga cadascun dels membres de Fins Aquí Hem Arribat “és la mateixa que el primer i el segon any de la colla, 120 euros, i els nous paguen 130”, ha assenyalat Font. Amb aquest diners entra tot, menjar, beure i la tela de la disfressa, “sí, perquè després la modista cadascú va per la seva banda”.
La carrossa d’aquesta colla representarà “una escena, on es veu la nau de Marvin estavellada contra la lluna”, ha dit el cap de colla.
L’Albert Font no està “descontent”, però tampoc dóna salts d’alegria amb el número de sortida que li va tocar a la seva carrossa per a la desfilada, “tenim el 44, però podria ser pitjor. És un sorteig i la sort és un factor clau, és la que mana, i no podem fer res”, per afegir “que el Carnaval és un festa oberta a tothom i tots, tant les colles de Roses com les fora, han de tenir igualtat d’oportunitats alhora decidir el número de sortida”.
Preguntat pel seu parer sobre fer les desfilades sense dispensar alcohol, el cap de colla de la Fins Aquí Hem Arribat és de l’opinió que el Carnaval de Roses “s’havia deteriorat una mica, i hem de prendre consciència, tots, que si volem que ens vinguin a veure s’han de canviar algunes coses. I una d’elles és la de l’abús de consum d’alcohol que hi havia”.
Sí, som com a nens en quant a les disfresses, però tenen seny. Qui ha dit que el seny no és compatible amb la festa?